Tradiční česká kuchyně
Vzdělavatel | ||
---|---|---|
Zaměření | Gastronomie, hotelnictví a turismus | |
Typ kurzu | Profesní | |
Statut | ||
Popis | Kurz je určen pro zájemce o obor gastronomie se zaměřením na přípravu pokrmů tradiční české kuchyně Kurz je určen ke zvýšení kvalifikace. (e-learningový kurz). | |
Rozsah v hodinách | 36.00 | |
Forma studia | ||
Vstupní požadavky na účastníka |
| |
Cena za osobu | 5 200.00 Kč | |
Doklad o absolvování | Osvědčení o absolvování | |
Poznámka | Rozsah v hodinách 36h + 4h zkouška. Cena 5.200,- za 1 účastníka při skupině 6 osob. Bližší informace Střední škola, Bor, Plzeňská 231, www.ssbor.cz, kontaktní osoba Mollerová Jana, mobil 605980970. | |
Termín zahájení | Termín zahájení kdykoliv při počtu 6 osob, ukončení po absolvování 3 víkendů/36 hodin |