Informačně
vzdělávací
středisko
Plzeňského kraje

Informačně
vzdělávací
středisko
Plzeňského kraje

Sledujte nás i na:

Příprava teplých pokrmů (65-001-H)

Vzdělavatel
Zaměření
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Typ kurzu
Rekvalifikační
Statut
Platnost od
Pondělí, 5. Říjen 2015
Platnost do
Pondělí, 5. Říjen 2015
Popis

Rekvalifikační vzdělávací program – Účastník kurzu získá vědomosti a dovednosti při volbě vhodného postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, normování, sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů, přípravě surovin pro výrobu jídel, úpravě jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání, přípravě teplých pokrmů podle receptur, charakteristice dietního stravování, zpracování a úpravě polotovarů, přípravě a pečení moučníků, přípravě teplých nápojů, regeneraci pokrmů, nakládání s inventářem, skladování potravinářských surovin, obsluze technologických zařízení v provozu, organizace práce v gastronomickém provozu a k provádění hygienicko-sanitačních činností a dodržování hygienických předpisů.

Rozsah v hodinách
80.00
Forma studia
Doklad o absolvování
Osvědčení
Poznámka

Cena kurzu dle počtu uchazečů.

Termín zahájení
Termín zahájení kurzu - na dotaz, po naplnění kapacity kurzu
X

Přihlášení

Zapoměli jste heslo?
zašleme vám nové na vaši
emailovou adresu