Příprava teplých pokrmů (65-001-H)
Vzdělavatel | |
---|---|
Zaměření | Gastronomie, hotelnictví a turismus |
Typ kurzu | Rekvalifikační |
Statut | |
Platnost od | Pondělí, 5. Říjen 2015 |
Platnost do | Pondělí, 5. Říjen 2015 |
Popis | Rekvalifikační vzdělávací program – Účastník kurzu získá vědomosti a dovednosti při volbě vhodného postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, normování, sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů, přípravě surovin pro výrobu jídel, úpravě jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání, přípravě teplých pokrmů podle receptur, charakteristice dietního stravování, zpracování a úpravě polotovarů, přípravě a pečení moučníků, přípravě teplých nápojů, regeneraci pokrmů, nakládání s inventářem, skladování potravinářských surovin, obsluze technologických zařízení v provozu, organizace práce v gastronomickém provozu a k provádění hygienicko-sanitačních činností a dodržování hygienických předpisů. |
Rozsah v hodinách | 80.00 |
Forma studia | |
Doklad o absolvování | Osvědčení |
Poznámka | Cena kurzu dle počtu uchazečů. |
Termín zahájení | Termín zahájení kurzu - na dotaz, po naplnění kapacity kurzu |