Informačně
vzdělávací
středisko
Plzeňského kraje

Informačně
vzdělávací
středisko
Plzeňského kraje

Sledujte nás i na:

Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H)

Vzdělavatel
Zaměření
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Typ kurzu
Rekvalifikační
Statut
Platnost od
Čtvrtek, 1. Říjen 2015
Platnost do
Čtvrtek, 1. Říjen 2015
Popis

Rekvalifikační vzdělávací program – Účastník kurzu získá vědomosti a dovednosti při volbě vhodného postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, normování, přípravě surovin pro výrobu jídel, přípravě produktů běžné studené kuchyně, přípravě a estetické úpravě studených pokrmů pro slavnostní příležitosti, zpracování a úpravě polotovarů, nakládání s inventářem, skladování potravinářských surovin, obsluze technologických zařízení v provozu, provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů a organizování práce v gastronomickém provozu.

Rozsah v hodinách
80.00
Forma studia
Doklad o absolvování
Osvědčení
Poznámka

Cena kurzu dle počtu uchazečů.

Termín zahájení
Termín zahájení kurzu - na dotaz, po naplnění kapacity kurzu
X

Přihlášení

Zapoměli jste heslo?
zašleme vám nové na vaši
emailovou adresu