Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H)
Vzdělavatel | |
---|---|
Zaměření | Gastronomie, hotelnictví a turismus |
Typ kurzu | Rekvalifikační |
Statut | |
Platnost od | Čtvrtek, 1. Říjen 2015 |
Platnost do | Čtvrtek, 1. Říjen 2015 |
Popis | Rekvalifikační vzdělávací program – Účastník kurzu získá vědomosti a dovednosti při volbě vhodného postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, normování, přípravě surovin pro výrobu jídel, přípravě produktů běžné studené kuchyně, přípravě a estetické úpravě studených pokrmů pro slavnostní příležitosti, zpracování a úpravě polotovarů, nakládání s inventářem, skladování potravinářských surovin, obsluze technologických zařízení v provozu, provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů a organizování práce v gastronomickém provozu. |
Rozsah v hodinách | 80.00 |
Forma studia | |
Doklad o absolvování | Osvědčení |
Poznámka | Cena kurzu dle počtu uchazečů. |
Termín zahájení | Termín zahájení kurzu - na dotaz, po naplnění kapacity kurzu |